top of page
Flyman-HERO (2).png

Om oss

Hem  >  Om oss

Hej, Vi är ett litet familjeföretag som drivs av Oskar och Jakob Flyman. Under moped-tiden växte ett stort intresse för bil- och motorfordon fram hos oss, så när möjligheten att köpa en egen A-traktor uppkom blev det ett självklart val!

 

 

Startskottet på denna resa blev när Oskar 2018, 16 år gammal, uppfyllde sin dröm om att köpa ett eget A-traktor projekt. Bilen var en Nissan King Cab från 2006 som efter mycket klurande och kämpande tillslut blev vår första godkända A-traktor. Den användes flitigt tills 18-års dagen då det var dags för bilkörkort.

 

I januari 2020 startades FlymanFordon som en enskild firma som vi drev hemma på uppfarten hos våra föräldrar. Vår verksamhet började ta fart och under januari 2022 gick vi över till Flyman Invest AB. Vi växte kraftigt under året och det var välbehövligt att i november flytta in i vår lokal i Bålsta i västra Stockholm.

 

 

Sen starten 2020 som enskild firma har vi utfört över 150+ A-traktor ombyggnationer och sålt över 95+ A-traktorer. Under 2023 nådde vi ett rekordår med 94 A-traktor konverteringar och 67 sålda A-traktorer. Vi är en av de ledande aktörerna inom A-traktor segmentet och med fokus på säkerhet, kvalitet och innovativtet vill vi fortsätta försöka ligga i framkant för framtidens A-traktorer!

Kontaktuppgifter:

mail: Info@flymanfordon.se

        Telefon: 076-323 15 19               

 

Besöksadress:

Hornvägen 5

746 50 Bålsta

WEB21.jpg
bottom of page